Juniel ft. Jung Yong Hwa - Fool




Romanization

neowa na chinguraneun mari eosaekhae yeoniniran mari eoullyeo o~ nan cheoeumeuro nae mam gobaekhalge
nan jeo haneurui byeoldo ttajulge niga wonhandamyeon mwodeunji o~ nan haejul suga isseo

Oh I love you love you love you, You love me love me love me
ara nal hyanghan neoui maeumeur~(neoui maeumeul)
Oh I love you love you love you, Are you love me love me baby
nado neoreul saranghanikka

nan babo nan neoman boneun babo neol saranghae nuga mworago nollindaedo neoman boneun baboga doelge
babo nan neoman boneun babo nae soneul jabajwo nareul anajwo neoman saranghaneun babo~

nan neoman saenggakhada jamdeureo kkumsogeseo neoman kkumkkuda~ o nan achimeul kkaeundae~

Oh I love you love you love you, You love me love me love me
ara nal hyanghan neoui maeumeur~(neoui maeumeul)

Oh I love you love you love you, Are you love me love me baby
nado neoreul saranghanikka

Baby~ want your love, Baby want your love~ love you love you I’ll take you in to my mind
Baby~ want your love, Baby want your love Oh oh

nan babo nan neoman boneun babo gomaungeol chingudeul modu bureowohae naman boneun babo ttaemune
babo neon naman boneun babo eonjena mideulge uri hamkkehae dulman baraboneun babo

Baby~ want your love, Baby want your love~ love you love you I’ll take you in to my mind
Baby~ want your love, Baby want your love~ love you love you I’ll take you in to my mind 
 
 
English translate:
You and I calling each other friends is awkward
It's better to use the word, lovers
Oh, I will confess my heart for the first time
I will bring the stars in the sky for you, whatever you want,
Oh I can do it for you
...
* Oh I love you love you love you,
You love me love me love me
I know how you feel about me (your heart)
Oh I love you love you love you,
Are you love me love me baby
Because I love you too


I'm a fool, I'm a fool who only sees you, I love you
No matter what anyone says or teases, I will be a fool who only sees you
I'm a fool, I'm a fool who only sees you, hold my hand
Hug me, I'm a fool who only loves you

I fall asleep while thinking of only you
In my dream, I only dream of you
Oh and then I wake up in the morning

* Repeat

Baby want your love, Baby want your love
Love you love you I'll take you in to my mind
Baby want your love, Baby want your love Oh oh

I'm a fool, I'm a fool who only sees you, I thank you
All my friends are jealous because of the fool who only sees me
You're a fool, a fool who only sees me, I will trust you forever
Let's be together, fools who only look at each other

Baby want your love, Baby want your love
Love you love you I'll take you in to my mind
Baby want your love, Baby want your love
Love you love you I'll take you in to my mind
 
 

MIDDLE OF THE YEAR GIVEAWAY BY IZZAH AND AMIRA

hyeepp..sumee
hari nie tyra ade msuk 
satu GA yg di jemput oleh
kak Mira dkt chat blog tyra..
So..tyra nak join lah kut-kut..
ade rezeki untk menang ke..kan??
tyra msuk contest nie..

MIDDLE OF THE YEAR GIVEAWAY BY IZZAH AND AMIRA



klau korang nak join contest nie


korang klik jew kat banner tu..
join tau...



Syarat

  • Bloggers Malaysia,samaada lelaki atau pun perempuan,dua-dua boleh join
  • Like fanpage ,follow blog and follow twitter.WAJIB!klau x dikeluarkan.. seruos
  • Follow blog Amira dan Izzah.WAJIB
  • Buat satu entry bertajuk.."Middle Of The Year Giveaway By Izzah And Amira
  • Copy banner di atas tu dah paste di entry awk,linkkan banner tu ke entry saye nie
  • Tag kan 2 orang atau lebih rakan bloggers, dan pastikan mereka tahu
  • Letakkan senarai sponsor di entry GA awk.Dan jgn lupa letak Id Facebook,blogger dan twitter untk bukti kan yg awk ikut syarat kami
  • Copy link GA awk dan paste kan di ruang comment samaada blog Amira atau Izzah.Pilih 1 dan jgn letak di kedua-dua blog kami
  • Link seperti "http://IniContah.blogspot.com" tidak di terima,send link di shoutbox pun x diterima

If tak ada twitter / tumblr  tak apa. tak wajib.Sunat. Tak payah Add fb Mira

Sponsor-Sponsor
  • Mira Hussin 
  • Erin Kahar 
  • Intan Lea
  • Zaralyla Shop
  • Bags Aholic
  • Handmade by Zliah
  • ShawlsToLove
  • Dazzling Lens
  • Pink Lemon Closet
  • Sweetie Pretty Lens
  • De Closette
  • S H I D A H  Tupperware
  • Azy Collection
  • LoveBag LoveBag Private Closet
  • N.N.R Online Shop
  • D' Golden Apple
  • Dee's Closet Shop
  • Momo Chan Colection
  • CAAH Mini Shoppie
  • WeSellAlmost Anythig Baby
  • La Dva
  • Tudung Lovely Strawberry Collection
  • Fluffy Bunny House
  • Arissa Felt Craft
  • Dyanuraz Collection
  • Iris Raudhah Collection
  • HAiLady cute Stuff
  • Mustachic
  • Vintage Instinct
  • Miss Qi Closet
  • Perfumes
  • Hotz Mumma
  • ScarfSweet Honey
  • Little Panda Felt Craf
  • Mizna Online Shop
  • Darlina Boutique
  • Blog StoryCikHoneyBee
  • Pink Ummi
  • SweetBeauty Shoppe
  • Fash Burnout Fanpage

ID FB : Nur Tieyra
ID Twitter :@NurTieyra 
ID Blogger: Tieyra


GOOD LUCK Eaa

S.M.I.L.E.?!!



 


hyepp...
dah lame rsae nye tyra x tlis 
kat blog nie..kanNN..
korong perasan x 
wall tyra dah brubah kan..kan.kan..
header pun dah brubah ..kannnn..
comel dok??..
nok maroh eaa...
klau kabo dok comel..
hehe..grau jew..
nok wat gane tyra maju doh lenim...
 
ERRRMM
 skrang nie tyra tgh
bz glew lahh..
dgn keje kursus yew yg
belambak x siap lgi..
tambah lagi dgn keje skolah..
lgi belambak dgn pembetulan OTI..
smpai x maen tenet...
"bgozz!!"
itu mak tyra yg kate..hahaha
 
Bln nie skolah tyra ade 
"Talian Kasih" 
OHHH..NOO!!
mmg tyra bnci glew bende tuu..
knpe lah bende tu wujud kat skolah..
mak ayah tyra kene ..
dtg skolah..
amik buku rekod tyra..
yg dok brape molekk...
nnty mesti kene komplen abez
dgn cikgu..
pastu lps blk dari tlian kasih mesti kene 
bleber di mok ambe...
sgt mengecewa kannn...
kk rr tyra mlz nk citer psl
Talian Kasih  eaa..
satu lagi...jgn confuse..
dgn tajuk kat ats tu..
dok tau nak wat tjuk ape..
So..tyra ltk jew SMILE??!!
 okey rr..smpai sini jew tlis..
nnty klau ad cter bru..
tlis lagi..
ByeBye
 
 
 



Mega Teach Giveaway By MizzsNinie, CikMun and DrFara


haha..pon..ponn
dia mai..dah..dia mai dahh...
hari nie tyra msuk GA lagi yg
di tag oleh kwn tyra yg ter sayam sgt..
die tag kat tyra contest nie..

 Mega Teach Giveaway By MizzsNinie , CikMun and DrFara
sesape yg nak join 
contest nie tkn jew banner 
kat ats nie eaa..
jgn malu-malu

Syarat-syarat nye:






  • Hadiah :
  •  Sebuah Mp3 Player
  • Sebuah Phone Samsung
  • Sebuah Kamera Lomo
  • Button Badge K-pop
  • Inner Neck
  • 30 Bloglist Selama Sebulan
  • 10 Banner
 .
Cara pemilihan pemenang:
  • pemenang dipilih 100% berdasarkan "TOP RAFFERAL"

  • Nota:
  • jangan sesekali menipu. Pastikan anda ikut semua syrat yg diberikan
  • gambar hadiah di banner itu hiasan semata -mata
  • "Top Rafferal" ialah rujukan kepada penganjur/blog yg mendatng kan bnyk visitors kpada slh satu blog penganjur




Tarikh:

  • Bermula 1Jun 2012
  • Tamat 31 Julai 2012* selalu lah kene rujuk blog nie,mana tahu klau tarikh diubah

Tag : Syuhada,Juariah,Amalina,Atiqa,Eyqa




Doa kan Tieyra berjaya kk
Good Luck!!

Exam Memanggil Ku!!

lame x tlis entry psl tntang tyra
asyik entry psl contest jew kan..
sebenar nye tyra dah
 gilew dgn contest..
gilew ngan contest tapi
x menang2
hahahaha~
try nsib..

Akhir nye exam tlah pun memanggil ku
exam..tinggal 4 hari jew lagi..
tapi ttp main 
FB, Twitter , Blog..
x sdar langsung...
mesti korang tyra pemals kan...
mmg btol pun..
hahaha~
semua kwn tanye tyra
bace buku dok g nak exam nie..
dgn slamber tyra menjawab ...
BLOM...
hahaha~
 tp kene bace jgk..
x bley mlz sgt nak bace buku
klau x..
mcm mane nak naik klazz..
btol x? btol x??...
kAnnn!!
ermm 
sampai kat sini jew tyra..
citer eaa..
ade mase lagi tyra..
tyra citer lagii

Bye-Byeee


Doa kan Tyra berjaya dlm exam eaa..




Beats by dr.Dre Giveaway

Hyepp!!
hari tyra msuk contest lagi
contest nie mmg bez gilew rr..
sape dpt mmg bertuah lah.. 
sbb hadiah die 
 Earphone Beats
tyra mmg minat habis lah kat beats nie
 hahaha
x caye tgk bwah nie

"Beats by dr.Dre Giveaway"









klau korang nak join 
contest nie tkn jew
kat salah satu banner tu...
jgn malu2 nak tkn ea~

Tarikh tutup : 19.05.2012




Doa kan Tyra Berjaya eaa

segmen 1st : FOLLOW,MENANG by AIDAziq

Hyeee!!
ary nie tyra msuk contest lagi
yg di tag oleh
kwn tyra yg tersayam Syarifah lah..
dgn rela hati nye pun tyra msuk lahh...
hahaha
tyra join contest niee!!!

segmen 1st : FOLLOW,MENANG by AIDAziq


klau korang nak 
join contest nie..
korang tkn jew kat banner tuu!!
yeww

Cara Menyertai :





  • Buat entry tajuk : 
  • segmen 1st : FOLLOW,MENANG by AIDAziq
  • Letak banner diatas dan link kan ke blog Aida
  • tag kan 3 orang blogger,pastikan diorang tau
  • hntar kan penyertaan di ruang komen
  • (ditempat lain seperti shout box tidak dilayan)
  • segmen bermula 24/04/2012 - 27/05/2012
  • segmen tamat tepat pada jam 8 a.m 
  • segmen akan dibatal kanjika kurang daripada 20 org

tag : scha , eyqa & umie

RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY




 
hari nie tyra join contest

"RILEKS GIVEAWAY BY MISZNADEA & LINIEY"

Sape2 yg nak join contest nie
tkn jew kat banner tu..
x pyh malu-malu lah nak tkn..
hehehe

tarikh tutup : 25 May 2012

tag : syarifah ,eyqa & umie



# Give Away Belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ"

 

hari nie tyra msuk contest 
yg d'tag oleh kwn tyra..Syarifah
tyra msuk contest..
nie~~
      # Give Away Belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ"

sape-sape yg nak msuk
contest nie tkn jew kat banner
 tu mcm biase...
(jgn malu-malu)

Syarat Contest Nie :

tajuk entry mestilah " #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ "
copy banner & paste di atas ini sebagai banner  #give away belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ  kemudian linkkan ke sini..
terbuka kepada semua blogger..tak kisah laki ke perempuan (:
wajib follow belog ʓαι∂αтʋℓαʓиʏ'ƨ serta wajib like sini & wajib klik  sini..mengapa?? sebab senang nanti tahu segala macam hal mengenai ga ini..kalau tak follow & like camne korang nak tahu kan..
tag 2 orang blogger yang lain & pastikan mereka tahu..
sunat klik iklan yang bergerak-gerak dia atas nie hahaha nak jugak tue.. 
 last sekali tinggalkan url link entry kat ruang komen di bawah yer..

Tarikh tutup : awal bulan mei..

tag: Umie &eyqa



GA Duet: Anis Alya & Ana.

ari nie tyra msuk contest
 
GA Duet : Anis Alya & Ana

mai2 lah msuk
contest nie..
klau nk msuk contest nie 
tkn jew banner GA tu eaa

Tarikh Tutup : 7 Mei 2012

Bye..




Lucky Draw RM100

mai-mai..sape nak duit 
RM100..
senang jew nak dpt kan nye..
siyes lah...x tipu skit...
Nie die tyra msuk contest

"Lucky Draw RM100"


klau rase nk join tkn 
jew dkt banner tuu yeww..
usha yew blog 2 yew...
  





Sunnah-sunnah Nabi Muhammad S.A.W sebelum, ketika dan selepas tidur

hari nie tyra buat entry psl 
sunnah-sunnah Nabi Muhammad S.A.Wjew 
tibe2 tyra tetarik nak buat entry nie..
errrmm..
amal2 kan lah selalu ea..

  • 1. Membaca doa sebelum dan selepas tidur. Ramai orang memperlekehkan doa masnun (doa harian) tetapi Allah menjanjikan syurga kepada orang yang mengamalkannya.

  • 2. Jangan tidur dalam keadaan kaki menghadap ke Qiblat. Keadaan yang demikian hanyalah untuk orang yang meninggal dunia.

  • 3. Barang siapa yang membaca Tasbih Fatimah, sekiranya dia mati pada ketika dia tidur maka ia dikira sebagai mati syahid. Apa itu tasbih Fatimah?

  1. Subahanallah 33 kali
  2. Alhamdulillah 33 kali
  3. Allahuakbar 33 kali

  • 4. Membaca 4 Qul lalau meniupkan pada tapak tangan dan menyapukan ke seluruh badan untu menghindarkan sihir dan perbuatan jahat manusia.

  • 5. Niat untuk bangun menunaikan solat Tahajut. Sekiranya tidak terjaga dari tidur, Allah S.W.T akan mengira seolah-olah dia bertahajut sepanjang malam. Solat tahajut adalah pendinding daripada sihir dan buatan orang.

  • 6. Mengambil wuduk sebelum tidur dan menunaikan solat sunat taubat.

  • 7. Maafkan semua kesalahan orang lain kepada kita dan menghalalkan segala hutang piutang orang lain kepada kita.

  • 8. Tidur dengan mengamalkan posisi tidur Rasulullah iaitu mengiring badan ke kanan dan tapak tangan di bawah pipi.

Peringatan
Pesan Rasulullah, jangan tidur secara meniarap terutama lelaki. Sekiranya tidur dengan kain pelikat, ikat hujung kain supaya tidak timbul fitnah. Tidur tanpa menutup aurat dengan sempurna akan menghindarkan malaikat, bahkan mengundang makhluk lain.

1st Contest by Akma, Wany & Mira

Tara...tyra nak msuk
lg satu contes nie..
bez jgk lah.. 
die punye contest..
senang jew contes...nie

haaahh..!!..
contest nie rr..yg tyra msuk
"1st Contest by Akma, Wany & Mira"

 
tomey kan die punyer banner..
nak join tkn jew banner tu
korang usha2 lah yew contest nie..

ID FACEBOOK : Nur Tieyra
ID FOLLOWER :Tieyra @ Tyra_yuri98

Tarikh tutup : 27 MEI 2012
Tarikh umum pemenang : 31 MEI 2012

TAG : SYARIFAH , EYQA


Giveaway 1st Anniversary Eyryn Bercerita & Jejari Bercherita


ary nie Tyra nak tlis entry pasl..
tyra msuk satu contest nie..
Tyra tgk best ngat contest..
Tyra pun nak try  lah msuk kut- kut 
menang ke hehehe..
Insyallah
 nak tau x tyra masuk contest ape..
Taraaa!!!!....... nie dia tyra masuk contest

"Giveaway 1st Anniversary Eyryn Bercerita & Jejari Bercherita"


hahhhh!!~
klau nk tahu lbih lanjut silah tkn kat.. SINI  eaa..
dgn terma&syarat..
hahaha~
hadiah kat contest nie pun best jgk..
bnyk hadiah...
Contest sampai 10 Mei 2012..

hahh!!!usha - usha lah skit psl entry nie..
best punyelah..
klau korang tgk..
mesti nak msuk lah..
percaye lah..hehehe
 
nie orang yg bertuah yg akan tyra  tag..
klau rase x bertuah tuu..
jgnlah merajuk ngan tyra ea..
.hihihi~

nie plk senarai sponsor G.A :

Bahaya nya SOYA..!!

Ary nie enty tyra fasal kcg soya..
bru tyra tau sbb ape x bley
slalu minum air soya..
coz...
tgk kat bwh nie yg tyra tlh copy dri fb tyra...


Nabi SAW mengamalkan pemakanan sunnah seperti kurma, kismis dll. Tetapi kita telah dipalingkan daripada pemakanan sunnah oleh golongan tertentu sehingga yg baik tidak diambil, sebaliknya kita disogokkan oleh musuh Islam dengan matlamat untuk melariskan barangan mereka.

Fakta : 1 Kita selalu digambar-gemburkan dengan kandungan dan kebaikan soya yang mengandungi nutrien penting dan protein, tapi kali ni saya nak kongsi sebaliknya. Hakikatnya, soya sebenarnya mengandungi kandungan bahan kimia yang berbahaya. Terutama sekali untuk kaum wanita. Antara keburukan kacang soya yang dapat saya simpulkan dari pembacaan saya:Meningkatkan risiko penyakit barah payudara (breast cancer) di kalangan wanita.Berupaya mempengaruhi dan melembapkan minda/otak.Punca kepada proses pertumbuhan luar biasa untuk bayi dalam kandungan dan kanak-kanak.Kajian menunjukkan kacang soya mengandungi satu bahan kimia yang menyerupai hormon estrogen (yakni hormon wanita). Bahan kimia ini jika diambil berlebihan mampu mengubah perkembangan seksual / sexual development (mungkin mempengaruhi kejantinaan seseorang-kelembutan??).

FAKTA: 2 gelas susu soya sehari, dalam masa sebulan, adalah cukup untuk mengubah masa kitaran haid wanita!Kacang soya mengandungi satu susunan fotokimia (1) yang mengagumkan, dan susunan yang paling menarik ialah satu chemical bernama isoflavone (2).

(1 : komponen yang aktif secara biologi yang terhasil dari tumbuh-tumbuhan.

(2 : komponen / sebatian kimia yang dikaji dapat melegakan symptom menopous, mengelak kanser, memperlahankan kadar osteoporosis dan mengurangkan risiko penyakit jantung.)Walaubagaimanapon, kandungan isoflavone ni bukan senang-senang dapat diekstrak dari kacang soya. Hanya selepas menjalani proses penapaian (fermentation) yang lengkap, barulah dapat menghasilkan isoflavone, yang dapat dihadam dengan sempurna dalam sistem penghadaman manusia. Dalam erti kata lain, kacang soya yang tidak menjalani proses penapaian sempurna, mempunyai kurang kandungan isoflavone dan tidak sesuai untuk diminum.Kacang soya juga mengandungi perencat enzim yang menghalang penyerapan tripsin dan enzim lain yang diperlukan tubuh untuk proses penghadaman. Proses memasak yang biasa tak mampu nak mendeaktifkan erencat enzim ini. Keadaan ini sangat berbahaya kerana boleh menyebabkan gastric, kekurangan protein dan asid amino.Secara semulajadinya, semua kekacang mempunyai satu bahan kimia bernama phytic acid (3) yang merupakan satu bahan anti-nutrien. Begitu juga dengan kacang soya. Malah, kandungan bahan ini dalam kacang soya adalah lebih berbanding kekacang lain.

(3: phytic acid mampu menghalang penyerapan mineral tertentu seperti magnesium, kalsium, zat besi dan zink. Laporan perubatan menunjukkan penduduk Negara Dunia Ketiga yang banyak mengambil kacang soya, mempunyai kekurangan mineral-mineral tersebut dalam badan.)Kacang soya juga mengandungi bahan kimia hemagluttinin (4) dan perencat tripsin yang merencatkan pertumbuhan manusia (di peringkat kanak-kanak). Bahan ini dapat di deaktifkan dengan proses penapaian. Antara produk dari kacang soya yang menjalani proses penapaian ialah tempe.

(4 : link hemaggluttin ini lah yang membentuk jaringan virus H1N1 dan sekuel-sekuel nya)Tapi, bagi sesetengah produk soya, contoh air soya dan tofu, sebatian perencat ini masih wujud, walaupun sedikit.Keadaan ini juga bukan satu berita baik untuk kanak-kanak yang mengambil susu berasakan soya. Sesetengah ibu bapa menggantikan susu tepung (susu lembu) dengan susu berasaskan soya, tapi ia bukanlah sebaik yang disangka.Menurut Dr Jill Shneider, Prof Madya Sains & Biologi di Lehigh University, Betlehem, Pensylvania, bayi yang alergik kepada susu lembu tapi diberi susu berasaskan soya merupakan satu keadaan yang berbahaya.Satu kajian makmal dibuat ke atas tikus putih menunjukkan isoflavone yang bertindak sebagai hormone estrogen dalam kacang soya mampu mempercepatkan proses tumbesaran tikus makmal.Chemical ni kurang baik untuk bayi kerana ia bertindak seperti estrogen yang mengawal pertumbuhan lelaki dan wanita dewasa. Senang cakap, seolah-olah menggalakkan ia bayi membesar lebih cepat dari kadar yang sepatutnya.

FAKTA : 3 Dikatakan, bayi yang diberi minum susu berasaskan soya menghadam phytoestrogen dari kacang soya, seolah-olah bayi tersebut menerima 5 biji pil perancang dalam sehari! Pergh!

FAKTA : 4 Pada 1991, penyelidik Jepun melaporkan bahawa penggunaan soya serendah 30 gram sehari atau 2 sudu makan, untuk sebulan, boleh menyumbang kepada peningkatan hormone tiroid, yang menyebabkan kanser tiroid.Oleh itu kembalilah kepada pemakanan sunnah melibatkan jenis makanan dan cara pemakanan.MENJANA KESIHATAN MENGIKUT SUNNAH SEBELUM TERLAMBAT


                               

Kanu?!

Asslamualaikum!!
Annyeonghaseo
ary nie tyra nak buat entry psl
KANU!!
korang mensti tau kan kanu tu apekan
bkn ape..
abg kembar tyra masuk
kanu pstu mak ngan kakak
tyra suruh tyra masuk kanu same..
sebenarnye tyra x nak msuk kanu nie..
 pnt lah..tyra blk sekolah pun
pkul 3..pergi main kanu pkul
4:30..mcm mane x pnt..
tp buat mcm mane
t'pakse jgk 
pergi mak tyra dah pakse..
terpakse ikut..
(nnty jd ank derhake)
huhuhu~..
ptg nie tyra p main kanu...
bye bye ..



Exam!!

annyeonghaseyo..Asslamualaikum..
lame tyra x buke update blg kan..
sbb tyra bnyk kerja skolah
nie pun tyra buke internet pun..
tyra buke diam-diam
tkut mak tyra marh..
hahaha~
sbb hari isnin tyra nak exam doh!!
***
lagipun tyra bosan ngat 
bace buku,
(sebenanya mlz nak bace buku..)
haha~
huduh nguh  perangai
...


tapi tyra kene buat btol2
TOV bln nie..sbb..
tyra dgr org kate die nak susun kelas 
semula..hehe
tpi malaz nak bace bku..
gane nk naik klass..
..
doh lah mlz nk bace buku..
smpat lagi tyra nak b'bloggig 
main fb,twitter..
huhuhu..


Harap2 korang semua doa kan lah
tyra lulus ea...AMIN...


Giler K-pOp!!

Asslamualaikum..
lame Tira x update blog kan??
Tira bz lah skrg..
..
Hari nie Tira nak 
citer psl K-pop.
mstilah korong sume tau K-pop kan..
x kan lah x tau..
skrang nie ramai yg suke K-Pop..
Tira pun gile k-pop jugak..
skrg nie sume nk mcm K-pop kan..
c0ntoh nye..:

Kasut nie..


                                                                                         kasut nie ade gmbr B2ST


Topi G-Dragon..
   


    rr...nie bende yg Tira suke sgt..nie
~Stokin K-pop ~



Kuku pun K-pop jgk!!~



Keychain kpop..KAWAII giler









bez gile klau Tira ade bnde nie...

A Pink - My My

MY MY MY You’re MY
MY MY MY You’re MY
naega nege mot haetdeon mal
apeseo myeon tteollyeot deon maeum
nan niga neomuna johaseo geurae
tto haru jongil ne saenggak man
han dubeon i anin shigan
neoneun moreul geoya Oh~ jeongmal
na jigeum
neomuna tteollyeo waseo mareul mothae
ireon gibun! (MY MY) baro jigeum! (MY MY)
mak tteolli neun maeum eotteohke hae
naega gippeul ttaena seulpeul
ttaena nan neol bureugo shipeo
MY MY MY You’re MY
neon hangsang nae maeum soge
byeonchi malgo geu jari e ttak!
geogi isseo jumyeon dwae~
ireohke neol saranghae
MY MY MY You’re MY
MY MY MY You’re MY
neoreul cheoeum bo atdeon nal
nuni cheoeum naeryeot deon nal
sae hayan nun cheoreom neomuna tteollyeo wa
uyeonhi neol maju chilkka
saenggakman haedo tteollineun
nae maeumeul eotteohke halkka
nan jeongmal
sarangi eotteon geonji moreugesseo
ireon gibun (MY MY) baro jigeum (MY MY)
cheoeum neukki neun maeum eotteohke hae
naega gippeul ttaena seulpeul
ttaena nan neol bureugo shipeo
MY MY MY You’re MY
neon hangsang nae maeum soge
byeonchi malgo geu jari e ttak!
geogi isseo jumyeon dwae~
ireohke neol saranghae
MY MY MY You’re MY
MY MY MY You’re MY
hokshi ni apeseo
nae maeum deulkyeo beorim eotteohke hae
neol bomyeon nae maeumi seolle
hangeoreum sshik gallae
jigeum baro nae maeum boyeo jullae
Oh Oh Baby
Dear boy, I fell in love on a snowy day.
I will be yours forever as long as you’ll be mine.
naega gippeul ttaena seulpeul
ttaena nan neol bureugo shipeo
MY MY MY You’re MY
neon hangsang nae maeum soge
byeonchi malgo geu jari e ttak!
geogi isseo jumyeon dwae~
ireohke neol saranghae
MY MY MY You’re MY
MY MY MY You’re MY